Top

Clumpy's klomplaarzen

loading
close


close
min: max:
Clumpy Criol 91

Clumpy Criol 91

€ 139,95 € 119,95
Clumpy Kiezel 100

Clumpy Kiezel 100

€ 139,95 € 109,95
Clumpy Zebra 91

Clumpy Zebra 91

€ 169,95 € 109,95

Ook in ons assortiment. de handgemaakte klompen en klomplaarzen van Clumpy's . Dit zijn handgemaakte  produkten met een buigzame zool en van 100% echt Italiaans rundleder. Door het gebruik van natuurlijke materialen zijn de klompen vochtregulerend en kan de voet beter ademen. Zowel in de winter als de zomer blijven uw voeten hierdoor goed op temperatuur. Het leer van de klompen is veelal afkomstig van Italiaanse looierijen, is doorgeverfd en heeft een dikte van 1,8 tot 2,2 milimeter.

Comfort
De zool van de Clumpy is vervaardigd van echt populierenhout uit Euopa, gecombineerd met rubber. Het "lopen op hout heeft vele voordelen wat betreft functionaliteit en comfort. Door de houten zool heeft de Clumpy's laars een prettige en zelfs orthopedische pasvorm. Het buigzame rubberen tussenstuk zorgt daarbij voor een goede afwikkeling van de voet.

Isoleert en ademt
Het hout isoleert perfect de voeten van de koude grond, waardoor de voeten aangenaam warm blijven. Daarbij ademt hout waardoor de voeten fris blijven.

Natuurproduct
Doordat Clumpy  gebruik maakt van de beste materialen: de sterke houten zool en het europees volnerf rundleer van uitstekende kwaliteit is de Clumpy een duurzame laars. De 100% populieren houten zool en het kwaliteitsleer maakt van de Clumpy  een goed product wat staat voor modisch, puur, echt, eerlijk en stevig. De laars kan tegen een stootje.